TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Bölgesel Amatör Liginde mücadele ettiğimiz ve şampiyon olarak 3. Lige çıktığımız 2013-2014 sezonunun ardından ilk kez bu kadar sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Zonguldakspor Bölgesel Amatör Ligde Cahit Terzi ile şampiyon olan Zonguldakspor, yine Cahit Terzi ile 7 maç üst üste kazanamayarak kötü bir dönem geçirmiş, Terzi'nin takımdan ayrılmasıyla birlikte ise Şenol Demir ile birlikte Zonguldakspor 2. Lige çıkmıştı. 2. Ligde ilk sezon play-off yarışını kıl payı kaybeden kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz sezon da hiç sorun yaşamadan ligi 34 maçta topladığı 38 puanla 12'nci sırada tamamlamıştı.

BU SEZON TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR, DİBE VURUYORUZ

Zonguldakspor son yıllardaki en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. 3. Ligde Cahit Terzi ile 7 maç kazanamayan Zonguldakspor'un yine Cahit Terzi ile bu sez 9 maçta 1 galibiyeti bulunuyor. Şampiyonluk ve play-off umutlarını tamamen yitiren kırmızı-lacivertli ekibin küme düşme potası ile arasında yalnızca 3 puan kaldı. 16'ncı sıradaki Fethiyespor deplasmanda Pendikspor gibi güçlü rakibi yenerek 14 puana ulaştı, 17'ncı sıradaki Bandırma ve 18'nci sıradaki Tokatspor'un ise maddi manevi sorundan daha çok yalnızca uyum sorunu yaşıyor. Bu takımlar yıllardır 2. Ligde mücadele ediyor ve bir şekilde devre arasında yapacakları operasyonlarda ikinci yarı üst sıralara tırmanacaklar. Ancak Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi ve futbolcular arasında hiçbir bağ kalmaması takımı kaçınılmaz sona doğru sürüklüyor.

YÖNETİM DEVRE ARASINI BEKLİYOR

Zonguldakspor yönetimi devre arasını bekliyor. Maddi manevi sorunlarla boğuşan Zonguldakspor'un ne gibi hamleler yapacağı merak konusu. Onur Eriş'in Samsunspor'a 1 milyon 200 bin lira karşılığı satılacak olması belki bir umut. Teknik Direktör Cahit Terzi devre arasında çarpıcı açıklamalar yapacağı söylentileri dolaşıyor. Takımda büyük değişiklikler olacağını söyleyen ve takımı bu durumlara düşüren Cahit Terzi'nin ikinci yarı ne yapıp takımı bu çöküşten kurtaracağı da merak konusu.

Editör: Pusula Gazetesi