Galatasaray ve Milli takımın efsane futbolcularından Zonguldaklı Ergün Penbe'nin yeni takımı belli oldu. Futbolcu bıraktıktan sonra çeşitli takımlarda teknik adam olarak görev alan Ergün TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un rakibi oldu.

Zonguldaklı 47 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ergün Penbe TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu ile anlaşmaya vardı. Ergün, yönetimle son bir görüşme yaparak Tarsus İdman Yurdu ile resmi imza attı.

Ergün Penbe, Hacettepe, Mersin İdman Yurduspor, Kartalspor, Kayseri Erciyesspor, Giresunspor ve İnegölspor olmak üzere 6 takımda Teknik Direktörlük görevi yaptı.

ZONGULDAKSPOR'U TESİSİ YOK DİYE TERCİH ETMEMİŞTİ

Zonguldaklı Ergün Pende son 2-3 sezonda yönetim tarafından Zonguldakspor'a teknik direktör olarak teklif götürüldüğü ancak Ergün Penbe'nin "Zonguldakspor'un idman yapacak tesisi yok. Kulüp binası yok. Tesis ve kulüp binası olmayan bir kulüpte görev yapama" dediği iddia edilmişti.

Ergün Penbe'nin eksikleri olduğu için gelmediği memleket takımı Zonguldakspor'un hala aynı eksikleri artarak devam ediyor. Hiç bir yetkili de bu sese kulak vermiyor. Zonguldakspor yıllar önce Türkiye'nin tesis açısından en iyi kulübü durumundan şimdi en fakir konumuna düştü.

Editör: Pusula Gazetesi