Kilimli Belediyespor'dan yetişip, Gençlerbirliği'ne transfer olan, ardından Galatasaray ve Milli takımın değişmez oyuncusu olan KEMİK lakaplı Ergün Penbe Cuma günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda Engelliler karması ile prorokol karması arasında oynanacak özel turnuvada forma giyecek.

Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan'ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve süpriz isimlerin de forma giyeceği özel maç 16.30'da oynanacak.

Konu hakkında Pusula'ya açıklama yapan Çatalağzı Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Albas, "Çatalağzı Engelliler Derneğimiz , Kilimli Genclik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Kilimli Engellıler Derneği ile birlikte organize ettiğimiz ve Kilimli Beledıye başkanlığının destek verdiği Kilimli protokolü ve Çatalağzı engelliler derneği futbol dostluk maçımız 15 eylül Cuma günü saat:16:30'da Kilimli stadında yapılacaktır. Engelliler derneği takımımızda milli futbolcumuz Ergün Penbe ve Zonguldak Genclik Hizmetleri ve spor İl müdürümüz Ahmet Karayılmaz konuk futbolcularımız olarak forma giyeceklerdir.Tüm dostlarımızı engelli futbolcularımıza ve camiamıza destek olmaya maçımızı izlemeye davet ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi