Galatasaray'ın 21'nci şampiyonluğu tüm ülke genelinde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Galatasaray'ın şampiyonluk etkinlikleri kapsamında Ultraslan Devrek taraftarları şampiyonluk yemeği düzenledi. Şampiyonluk gecesine Galatasaray'ın efsane futbolcuları Ergün Penbe ve "Papen" lakaplı Mustafa Kocabey'de şeref konuğu olarak katılırken geceye ayrıca CHP Zonguldak eski Milletvekili Nadir Saraç, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gökçebey eski Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir ve çok sayıda taraftar katıldı.

Devrek Yaşam Park'ta düzenlenen şampiyonluk gecesinde Galatasaray taraftarları doyasıya eğlendi. Devrek Ultraslan taraftarlarının daveti üzerine geceye katılan Galatasaray'ın efsane futbolcuları Ergün Penbe ve Mustafa Kocabey taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Galatasaray'ın şampiyonluğu ile gurur duyduklarını belirten Mustafa Kocabey "Şampiyonluk kutlamaları çok güzel bir ortamda geçiyor. Devrek'te çok mutlu bir gün yaşadım. İnşallah tekrar Devrek'e gelir ve sizlerle birlikte olurum. Galatasaray'ın şampiyonluğu herkese kutlu olsun" şeklinde konuştu.

TARAFTAR "ÇILDIRIN" ŞARKISIYLA COŞTU

Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluk kutlamalarında, "Çıldırın" şarkıları ile coşarken, oyun havaları eşliğinde de göbek atarak şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

PENBE VE KOCABEY'E BASTON

Şampiyonluk gecesinin ilerleyen saatlerinde Ergün Penbe ve Mustafa Kocabey'e CHP Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci tarafından dünyaca ünlü Devrek Bastonu takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi