Enerji sektöründe faaliyet gösteren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş futbol sektöründe de başarı yakalamak istiyor. Daha çok bünyesinde çalışan personelden kurulu bir futbol takımı oluşturan Eren Enerji futbol takımının ismini "Mavi Şimşekler" olarak belirledi.
Mavi Şimşekler Futboltakımı 2019-2020 futbol sezonunda ikinci amatör kümeden başlayacak. Güçlü bir kadro oluşturan Mavi Şimşekler yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor.

TAKIMIN LİDERİ ADEM TUNA

Mavi-Şimşekler'in antrenörlüğünü ise Zonguldakspor'un eski futbolculardan Eren Enerji çalışanlarından Adem Tuna'nın yapacağı öğrenilirken, Tuna futboldaki tecrübelerini bu kez antrenör olarak futbolcu arkadaşları ile paylaşacak. Ener Enerji'ye layık bir ekip kuran Adem Turan ekibi ile birlikte alacağı başarılarla Eren Erenji'nin de gururu olmayı planlıyor.

RESMİ İŞMELER TAMAMLANDI, İDMANLAR DEVAM EDİYOR
Lige katılım işlemlerinin tamamlayan Mavi-Şimşekler, Eren Enerji'de çalışan futbolcuların yanı sıra Zonguldak Amatör Futbolun önemli isimlerini de transfer etti. Lig öncesinde antrenmanlarına antrenör Adem Tuna nezaretinde devam eden Mavi Şimşekler'de daha önce Kilimli Belediyespor forması giyen futbolculardan Kaan Tan ve Aytunç Topaloğlu da forma giyecek.

İlk sezonda hedef şampiyonluk, ardından 1.Amatör Küme ve ardından Süper Amatör Lig hedefleniyor.