Birinci Amatör Küme Merkez grubunda play-off mücadelesi veren Terakkispor ile ligde iddiası kalmayan Çatalağzı Demirspor Fener Sahası'nda 13.00'da karşı karşıya geldi. Özellikle ilk yarısı gergin geçen karşılaşmayı Çatalağzı Demirspor 4-2 kazanarak rakibi Terakkispor'a play-off yolunda büyük darbe vurdu.

Karşılaşmanın 22'nci dakikasında her iki takım futbolcularının da birbirine sert girmelerinin ardından tartışmalar büyüdü. Çıkan olayların ardından Çatalağzı Demirspor'dan Beytullah maçın hakemi Eren Ferhat Çelik tarafından kırmızı kartla ihraç edildi. İtirazların büyümesiyle birlikte Çatalağzı Demirspor antrenörü Soner Tekin de saha dışına atıldı. Olaylar daha da alevlenince sahada bulunan polisler takviye kuvvet çağırdı ve yaklaşık 15 polis olayları yatıştırdı ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Çatalağzı Demirspor Eren'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıya maçı çevirmek için çıkan Terakkispor beraberlik gülünü 68'nci dakikada buldu ve skoru 2-2'ye getirdi. Bu dakikalarda baskısını artıran Terakkispor galibiyet golünü aradığı 77'nci dakikada kalesinde bir kez daha sahneye çıkan Eren'in ayağından üçüncü golü ağlarında gördü. Maç bu skorla bitecek sanılırken günün yıldızı Çatalağzı Demirsporlu Eren kendisinin ve takımının 4'ncü golünü 90+4'ncü dakikada Terakkispor ağlarına gönderdi. 68 dakika 10 kişi oynayan, kulübesinde antrenörü de atılan Çatalağzı Demirspor sahadan 4-2 galip ayrılarak haftasının sürprizine imza attı. Eren ise attığı 4 golle maça damgasını vurdu.

TERAKKİSPOR İŞİNİ MUCİZELERE BIRAKTI
Çatalağzı Demirspor'a 4-2 mağlup olan Terakkispor play-off umutlarını mucizelere bıraktı. Rakipleri Üzülmezspor ile Tepebaşıspor ile Pazar günü Fener Sahası'nda 12.30'da karşı karşıya gelecek. Terakkispor bu yenilgi ile 31 puanla 4'ncı sırada kaldı. Üzülmezspor son hafta Siyah İncispor ile, Tepebaşıspor Çatalağzı Demirspor ile Terakkispor ile Zonguldak Gençlik ile karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi