Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor'da moraller bozuk. Sezona yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk parolasıyla giren eflatun-beyazlı ekip ligde oynadığı 5 maçta 3 beraberlik, 2 galibiyet alarak 9 puanla 5'ncı sırada bulunuyor. Aldığı 2 galibiyetin birini Yeşil Bursa karşısında hükmen alan Ereğli Belediyespor özellikle iç sahada hayal kırıklığı yaratıyor. Geçtiğimiç sezonki performansından uzak görüntü çizen eflatun-beyazlı ekip 3 beraberlikle çok önemli 6 puan kaybetti.

SERDİVAN BERABERLİĞİ ŞAŞIRTTI
Haftaya 8 puanla giren Ereğli Belediyespor yine aynı puanlı rakibi Serdivanspor'u yenerek rakiplerine gözdağı vermek istiyordu. Ancak öne geçtiği maçtan 1-1'lik sonuçla ayrılan Ereğli Belediyespor'da büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor.

Sezonun ilk maçında sahasında Hendekspor ile 1-1 berabere kalan Ereğli 2'nci hafta deplasmanda Kaynaşlı ile yine 1-1 berabere kaldı. 3'ncü hafta sahasında Devrek Belediyespor'u zor da olsa 1-0 yenen Devrek bir sonraki haftada Yeşil Bursa karşısında hükmen galip geldi. Pazar günü oynadığı Serdivan maçında da rakibi ile yine 1-1 berabere kalan Ereğli'de moraller bozuk.

Bu beraberlikler serisi ise Ereğli Belediyespor'u strese soktu. Serdivan maçında galip gelmesi halinde liderlik koltuğuna oturacak olan Ereğli, liderlik fırsatını da tepmiş oldu.

Editör: Pusula Gazetesi