Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor'da moraller yerinde. Eflatun-beyazlı ekip ligin ilk iki haftasında aldığı beraberliklerle altın değerinde 4 puan kaybederken, Pazar günü sahasında oynadığı derbi maçında Devrek Belediyespor'u 1-0 yenerek şeytanın bacağını kırdı ve galibiyetle tanıştı. Devrek karşısında kaçırdığı sayısız net pozisyonları değerlendiremeyen Ereğli Belediyespor'da antrenör Zafer Şahin futbolcularına daha dikkatli ve daha konsantre olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

YEŞİL BURSA'DAN 3 PUAN GELİYOR
Geçtiğimiz sezon 3. Ligden düşen Yeşil Bursaspor geride kalan 3 hafta içinde maçlara çıkmadı. Hafta sonu deplasmanda Yeşil Bursaspor ile oynaması gereken Ereğli Belediyespor bu maçtan hükmen 3-0 galip ayrılacak. Zahmetsiz bir galibiyet alacak olan Ereğli Belediyespor'da çalışmalar devam ediyor.

SERDİVAN'A HAZIRLANIYORLAR
Ereğli Belediyespor, Yeşil Bursa maçını oynamayacak olması nedeniyle ligin 5'nci haftasında saha ve seyircisi önünde oynayacağı Serdivanspor maçına hazırlanıyor. Eflatunlar bu maça da 3 puan gözüyle bakıyor.

Ereğli Belediyespor 3 hafta sonunda 5 puanla ligin 5'nci sırasında kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi