Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor ligin ikinci haftasında deplasmanda Kaynaşlı ile oynadı. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a 3-2 yenilerek kupaya veda eden Ereğli Belediyespor, bu maçı unutarak deplasmana mutlak galibiyet parolasıyla gitmişti.

Ligin ilk haftasında da sahasında Hendekspor ile 1-1 berabere kalan Ereğli Belediyespor Kaynaşlı maçının henüz 1'nci dakikasında Engin Gülle'nin attığı golle maça avantajlı başladı. İlerleyen dakikalarda yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayan Ereğli Belediyespor ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

Rakibin zaman zaman yakaladığı pozisyonları engelleyen Ereğli Belediyespor ikinci golü bularak maçta rahatlamak istiyordu. Ancak 90+2'nci dakikada Ahmet Şen'in attığı golle kalesinde şok bir gol gören Ereğli Belediyespor sahadan 1-1'lik skorla ayrılmak zorunda kaldı. Ligde üst üste iki maçtan da 1-1'lik sonuçlarla ayrılan Ereğli Belediyespor şampiyonluk yolunda çok önemli 4 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Editör: Pusula Gazetesi