Bölgesel Amatör Lig 10'uncu Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Belediyespor, 9 kişi tamamladığı Bartınspor maçından 2-1 mağlup ayrılarak büyük bir şok yaşadı. Ereğli Belediyespor, bu yenilgi ile zirve yarışında büyük yara aldı.

22'nci dakikada Ergin Kankal'ın çift sarı karttan oyundan atılması ile 10 kişi kalan eflatun-beyazlılar, 34'üncü dakikada Gökhan Hıdır'ın golü ile 1-0 geriye düştü.

Konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile biten maçın ilk yarısının ardından ikinci yarıda bir kişi eksik oynamasına rağmen baskıyı rakibine hissettiren Ereğli Belediyespor, bulduğu pozisyonlardan sonuç alamazken, 80'inci dakikada Vijdan Aladağ'ın da kırmızı kart görmesi sonucu 9 kişi kaldı. Konuk ekip, bu dakikada Muhammet Özdemir ile penaltıdan golü bularak, skoru 2-0'a taşıdı.

88'inci dakikada Hami Baytar'ın farkı 1'e indiren golü sonrası, oyundan çıkarken ağır hareket eden ve tribünleri hareketleri ile geren Osman Mertoğlu da kırmızı kart gördü. 9 dakika uzatmanın oynandığı maçta rakip kaleye yüklenen eflatun-beyazlılar, golü bulamayınca sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi