Yaptığı sosyal projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'a başsağlığı, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül'e ise hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'a makamında ziyaret gerçekleştiren Zonguldak Ereğli Spor Başkan Vekili ve Kdz Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman, Kulüp Müdürü Tevfik Cengiz Demirci ve Alt Yapı Koordinatörü Muhiddin Erkek başsağlığı dilediler.

Yapılan ziyarette Zonguldak Ereğli Spor Kulübü yöneticilerinin eğitimci olması nedeni ile Milli Eğitim üzerine sohbet gerçekleştirildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, "Zonguldak Ereğli Spor yönetimine naif davranışı için teşekkür ederim. Eğitimcileri sporun içinde görmek güzel. Eğitim hayatımızın her alanında olması gereken bir mevzudur. Spor kulüplerinin sıkıntılarını biliyoruz. Devletimizin her daim sporcuların yanında olduğunu bilmenizi isterim" dedi.

Zonguldak Ereğli Spor Başkan Vekili ve Kdz Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman ise "Sayın valimizin acısını paylaşıyoruz. Devletin gülen yüzünü, babacanlığını her daim ortaya koyan bir valimiz var. Her daim yanımızda olduğunu görmek mutluluk verici" diye konuştu.

AKGÜL'DE MİSAFİR ETTİ

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ziyaretinin ardından Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül'de Zonguldak Ereğli Spor Yönetimini makamında ağırladı. Bölge eğitiminin konuşulduğu sohbette Ereğli ve Alaplı'daki gelişmelerde masaya yatırıldı.