Kdz. Ereğli ilçesinde 35 yıl önce
üretimine başlanan ve on yıl önce marka tescilini yaparak patentini Subaşı Kasap Sucukları olarak markalaşan sucuklara Türkiye'nin dört bir yanından talep yağıyor.
35 yıldır değişmeyen lezzeti ile damak tadına hitap eden Subaşı Kasap Sucukları Nazar
Kebapta bir araya gelen yerel ve ulusal gazetelerin temsilcilerine ikram edildi.
Sabah kahvaltısında bir araya gelen gazeteciler, usta ellerin özenle tepsiye
dizip, fırında pişirdiği sucukların tadına baktı.
Başkan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Başkan,
Subaşı Kasabı Sucuklarında kullandıkları her malzemenin doğal olduğunu
belirterek kasap sucuğu lezzetini hiç bozmadıklarını söyledi. Baharatından,
etine kadar sucuk yapımında kullandıkları her şeyin doğal olduğunu belirten
Başkan Ereğlimizin çilekten sonra dışarıya hediye olarak gönderebildiğimiz tek
markası Subaşı Kasabı sucukları. Türkiyenin her tarafına gönderiyoruz. Subaşı
Kasabı Sucukları 35 yıldır var ama yaklaşık 10 yıldır Subaşı patentini aldık
ve Subaşı markası ile üretimimiz devam ediyor. Kasap sucuğu lezzetini hiç
bozmadan pervante olarak halkımıza veriyoruz dedi.
Gazetecilerin 24 saat zor koşullar altında görev
yaptığını dile getiren Yüksel Başkan, kahvaltı ile hem güzel şeylerinde
haberinin yapılması hemde gazetecileri doğal Subaşı Kasabı sucukları ile
besleyerek daha verimli çalışmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
Başkan, gazetecilerle soğuk kış günlerinde 3 yada 6 ay aralıklarla bir araya
gelerek Subaşı Kasabı Sucuklarından ikram edeceklerini ifade etti.