Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine karşın lige kötü başlangıç yapan Ereğli Belediyespor şampiyonluk yarışından erken koptu. Devre arasında 8 futbolcu gönderip kadrosuna 8 futbolcu dahil eden eflatun-beyazlı ekip bu transferlerden de ikinci yarı istediği verimi alamayınca şampiyonluk hayal oldu. Sezon boyunca 3 teknik adamla çalışan Ereğli Belediyespor yüksek bedellerle yaptığı transferlerde de hayal kırıklığı yaşadı.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kılpayı Kırşehir Belediyespor'a kaptıran Ereğli Belediyespor iskelet kadroyu bozmamış ve iyi transferler yaparak sezona başlamıştı. Ancak sonuç hüsran oldu.

Son iki sezonda yaşanan hayal kırıklıkları camiada büyük üzüntü yaşatırken yeni sezon öncesinde taraftarlar yeni oluşacak yönetimin daha dikkatli transfer yapmaları konusunda uyarıda bulundu.

2019-2020 futbol sezonu öncesinde Mayıs ayı içinde yapılması planlanan olağanüstü kongrede Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın iyi bir oluşum yapmasını bekleyen taraftarlar oluşacak yönetimin de güçlü bir teknik ekip, güçlü bir kadro kurmasını bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi