Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor'da moraller bozuk. Eflatun-beyazlı ekibe gelir temin edebilmek amacıyla yönetim kurulu tarafından başlatılan forma satış kampanyasına camia büyük destek vermiş ve bugüne kadar 3 bin formanın üzerinde satış gerçekleşmişti.

Ligin ilk haftasında sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a 1-0 yenilen, ikinci haftada deplasmanda Beyköy Belediyespor ile 1-1 berabere k alan Ereğli Belediyespor ilk iki haftada zirve yolunda çok önemli 5 puan kaybetti. Önümüzdeki hafta Devrek Belediyespor ile Zonguldak derbisi oynayacak olan Ereğli Belediyespor'da camia takımına sahip çıkmaya devam ediyor. Forma alarak takımına maddi destek sağlayan Ereğlililer pes etmiyor, takımına inanıyor.

İŞTE KULÜP SOSYAL MEDYA'DAN YAPILAN PAYLAŞIMLAR

"Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi, 64 forma alarak 'Formanı al, takımına destek ol' kampanyasına katıldı. Teşekkür ediyoruz."

"Kdz.Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Adil Korkmaz ve ekibi 105 forma ile kampanyaya destek verdi. Teşekkürler..."

"Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz kampanyaya 101 forma alarak takımına destek oldu. Teşekkürler..."

Editör: Pusula Gazetesi