Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor ligde kötü gidişatına devam ediyor. Eflatun-beyazlı ekipte yönetim teknik heyetle yaptığı durum değerlendirmesinin ardından bazı futbolcularla yollarını ayırma kararı aldı. Bu karar doğrultusunda büyük umutlarla takıma transfer edilen forvet oyuncu Ercan Güneri ile yolların ayrıldığı açıklandı. Sözleşmesi fesh edilen Ercan'da Ereğli Belediyespor tarafından yeni futbol yaşantısında başarı temennisinde bulunuldu.

ERCAN İÇİN VEDA MESAJI YAYINLANDI

Ereğli Belediyespor aldığı kararın ardından kulübün sosyal medya hesabından ayrılığı duyurarak şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz Futbol A Takımı oyuncularından Ercan Güneri ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesi fesh edilmiştir. Kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz"

HAYMANA MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Ereğli Belediyespor'da yaşanan bu gelişmelerin ardından Pazar günü oynanacak olan Haymana Belediyespor maçı hazırlıkları da bir taraftan devam ediyor. Eflatun-beyazlılar Haymana Belediyespor maçını kazanarak taraftara kendilerini affettirmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi