Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor'un ligdeki şampiyonluk umutları mucizelere bağlı. Matematiksel olarak şansı olan eflatun-beyazlı ekip bu şansını sonuna kadar sürdürmenin planlarını yapıyor.

Eflatun-beyazlı ekibin teknik patronu Ufuk İskender, matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının olduğunu ifade ederek "Ligin geri kalan haftalararında matematiksel olarak şampiyonluk şansımız devam ediyor. Artık kalan son maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İkinci yarıda 5 galibiyet 2 beraberlik alarak aslında iyi bir grafik sergiledik. Ama Beylerbeyi ve Serdivan maçında berabere ayrılarak şanssızlıklar yaşadık. Bu şanssızlıkları lig sonuna kadar yaşamak istemiyoruz''dedi.

HASAN KAAN ARSLAN'A BAŞSAĞLIĞI

Ereğli Belediyesi personelerinden Hasan Kaan Arslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten İskender, ''Aramızdan ayrılan Hasan kardeşimize ve ailesine başsağlığı diliyoruz. O bizim her maçımıza gelerek destek verdi. İyi bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.

"KARASU'YU YENECEĞİZ"

İskender, Karasuspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek "Karasu ile oynayacağımız maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Karasuspor maçı da onlardan bir tanesi. İyi bir takımız. Onlarda iyi bir takım. Ama bizim kaybetmeye lüksümüz yok. Karasu maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımıza güveniyorum'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi