2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor hayal kırıklığı ile tamamlanan bir sezonu daha geride bıraktı. 31 Mart yerel seçimlerinde Ereğli Belediye Başkanlığı'na seçilen Halil Posbıyık'ın göreve gelmesiyle birlikte Ereğli Belediyespor yönetiminde ve idaresinde köklü değişiklikler yapılacak.

29 MAYIS'TA OLAĞAN KONGRE VAR

Ereğli Belediyespor olağan genel kurulunu 29 Mayıs Çarşamba günü 17.00'da Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirecek. Eflatun-beyazlıların olağan kongresinde çoğunluk sağlanamaması halinde ise kongre 11 Haziran Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

HALİL POSBIYIK KULÜP BAŞKAN OLACAK
Gerçekleştirilecek olağan genel kurulda başkanlığa Belediye Başkanı Halil Posbyık'ın getirileceği öğrenilirken, ikinci başkan olarak da Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş'in göreve getirileceği belirtiliyor. Kulübün Futbol ile ilgili tüm sorumluluğu Arslan Keleş'te olacağı ve yeni yapılanma ile birlikte Ereğli Belediyespor 2019-2020 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla girmesi hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi