Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor'da antrenör Ufuk İskender hakemlere tepki gösterdi. Hendek ile oynadıkları karşılaşmada barız hatalar yapan hakemin galibiyetlerini engellediğini belirten İskender sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

İskender açıklamalarında şu görüşlere yer verdi: "Hendek maçında iyi mücadele ettik, oyuncularım maçı kazanma adına her şeyi yaptı. Söyleyeceklerim asla bir mazeret asla değil ancak, 18. dakikada Gökay Yiğit ile bulduğumuz ofsaytla ile uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonunda golümüzü bayrak kaldırarak ve o bayrağa uyarak iptal eden hakemler maçın skoruna etki eden hataları ile, çok net söylüyorum emeğimizi çaldı. 1-0 geriye düştük, maçı kaybedebilirdik ancak 1-1'den sonra maçı kazanacak pozisyonları da bulduk.

Ben oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize düşen kalan maçlarımızı kazanmaktır. Kimse kuşku duymasın bu takım asla pes etmeyecek ve bu yarışın içinde sonuna kadar olacaktır. . Şuanda 22 puanımız var. Ben yine söylüyorum bundan sonra ki maçlarımızın hepsini kazanarak 58 puanla şampiyon olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi