2019-2020 futbol sezonu öncesinde Ereğli Belediyespor'da camia kenetlendi, şampiyonluk bekliyor. Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor'da yönetim kurulu üyeleri teknik heyetin raporu doğrultusunda yapmış olduğu transferlerle güçlü bir ekip oluşturdu.

İyi bir kamp dönemi geçiren Ereğli Belediyespor oynadığı hazırlık maçlarında da lige hazır olduğunu gösterdi. Son olarak sezon açılıştöreninde Hendekspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazanan eflatunlar hafta sonu oynayacağı Kırıkkale Anadoluspor maçını bekliyor.

CAMİA FORMALARA SAHİP ÇIKTI

Ereğli Belediyespor yönetiminin takıma gelir sağlamak amacıyla başlatmış olduğu forma kampanyasına camia büyük ilgi gösteriyor. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin forma satışı gerçekleşirken 3 bin adet daha forma basılacağı öğrenildi.

FORMALAR TOPLU TOPLU ALANIYOR

Ereğli Belediyespor'a sahip çıkan camialar formaları toplu toplu alarak destek olurken, sosyal medyadan da paylaşımlarda bulunuyorlar. İşte o paylaşımlar:

-"Pazar Taksi de 'Biz de desteğiz' dedi. Formanı al, Takımına Destek ol' kampanyasına katıldı. Teşekkürler Pazar Taksi"

-"Hep destek, tam destek... Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli de 'Formanı al, Takımına Destek ol' kampanyasına tam kadro destek verdi. Zabıta Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz"

-"31 Mahalle muhtarı Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç önderliğinde sabah kahvaltısında bir araya gelerek Kdz.Ereğli Belediyespor'un Formanı al, Takımına Destek ol" kampanyasına katılarak 31 mahalle muhtarı formasını satın alarak katkıda bulunmuştur. Muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz"

-"Ereğli Aşkı için tam destek. Turay Halı 'ya teşekkürler"

Editör: Pusula Gazetesi