Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor bir türlü istediği sonuçları alıp taraftarını sevindiremiyor. Sezon başından bu yana aldığı sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan eflatun-beyazlı ekip son oynadığı maçta sahasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile 2-2 berabere kalarak önemli 2 puan daha kaybetti.

KEÇİÖREN BAĞLIM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Ereğli Belediyespor ilk yarının son karşılaşmasını Başkent deplasmanında Keçiören Bağlumspor'a karşı oynayacak. Bu maçın hazırlıklarını başlayan eflatun-beyazlı ekip antrenör Ercan Yaman nezaretinde kritik karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Ereğli Şehit Vefa Kakakurdu Stadı'nda devam eden çalışmalarda futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan Yaman puan kaybına tahammülleri olmadığını futbolculara anlatıyor.

Ereğli Belediyespor ligde geride kalan 12 hafta içinde yalnızca 3 galibiyet alırken, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip kaleleri 13 kez havalandıran eflatunlar kalesinde ise 12 gol görerek 14 puanla 11'nci sırada bulunuyor. Rakip Keçiören Bağlum ise 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile topladığı 16 puanla ligin 9'ncu sırasında kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi