Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçında saha ve seyircisi önünde konuk ettiği bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor maçından 3-0 galip ayrıldı. Eflatun-beyazlılara bu farklı galibiyet ilk hafta liderlik getirdi.

SEZON SONUNA KADAR DEVAM

Ereğli Belediyespor'da 3-0'lık galibiyetin ardından ilk haftayı lider tamamlamaları taraftarı da memnun etti. Taraftarlar bu başarının sezon sonuna kadar devam etmesi dileğinde bulunurken, teknik heyet ve futbolcuları galibiyetten dolayı kutladılar.

İBRAHİM ULÜM TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU
Ereğli Belediyespor'un yeni golcüsü İbrahim Ulüm Devrek Belediyespor maçının ilkyarısında attığı 2 golle takımının galibiyetinde büyük rol oynadığı. Tecrübeli golcü ilk maçta taraftarının gönlünde taht kurarken, eflatun-beyazlılar aradığı golcüyü de bulmuş oldu.

TÜRK METAL KIRIKKALE DEPLASMANINA GİDİYOR
Ereğli Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda Türk Metal Kırıkkalespor ile oynayacak. Eflatun-beyazlı ekipte Teknik Patron Hüseyin Aydoğan bu maça da aynı ciddiyetle hazırlanarak haftayı galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi