Bölgesel Amatör Lig 6.grupta kötü bir sezon geçiren Ereğli Belediyespor geride kalan 8 hafta içinde 8.maçına 3'ncü yeni teknik patronları ile çıkacaklar. Sezona Hüseyin Aydoğan ile başlayıp ardından Bedih Şahapoğlu ile devam ettiktensonra iki teknik adamın görevine son veren Ereğli Belediyespor yönetimi son olarak Zafer Şahin ile anlaşmış ve Şahin takımla birlikte çalışmalara geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Haftayı bay olarak geçiren eflatun beyazlı ekip hafta sonu deplasmanda MKE Kırıkkalespor ile oynayacak. Geride kalan 8 hafta içinde 20 puanlı lider Türk Metal'in tam 11 puan gerisinde yer alan Ereğli Belediyespor 9 puanla 7.sırada bulunuyor. Geride kalan haftalarda 11 puanlık farkı kapatmaya çalışacak olan Ereğli Belediyespor'un rakibi lider Türk Metal oynadığı 8 maçta henüz yenilgi yüzü görmedi.

Hafta sonu oynayacağı MKE Kırıkkale maçının hazırlıklarını sürdüren Ereğli Belediyespor'da Antrenör Zafer Şahin puan kaybına tahammülleri bulunmadığını ve yeni bir galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarını belirterek MKE Kırıkkale'yi kesinlikle yenmek zorunda olduklarını söyledi. Ereğli Belediyespor sezon sonunda ise zafere ulaşmayı hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi