2018-2019 futbol sezonunda Zonguldak'ı Bölgesel Amatör Lig 10.grupta temsil eden Ereğli Belediyespor ikinci yarı hazırlık dönemi kapsamında Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Gelikspor ile hazırlık maçı oynadı.

Ereğli Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı'nda oynanan hazırlık maçında her iki takım da eksiklerini görme fırsatı buldu. Saat 14.00'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

Ereğli Belediyespor antrenörü Ufuk İskender ve Gelikspor antrenörü Gökhan Konmuş karşılaşmada neredeyse tüm futbolcularına şans verirken, maçın ikinci yarısında biraz daha üstün oynayan Ereğli Belediyespor 76'ncı dakika Eray Özer'in attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca eflatun-beyazlı ekip, mavi-beyazlı ekibi 1-0 yendi.

Gelikspor güçlü rakibi karşısında sahadan 1-0 yenik ayrılmasına rağmen dirençli ve mücadeleci futbolu ile ikinci yarıya hazır olduğunu gösterdi. Ereğli Belediyespor ise yeni transferleriyle birlikte ikinci yarıya daha umutlu gireceği mesajını verdi.

Editör: Pusula Gazetesi