2017-2018 futbol sezonu öncesinde güçlü bir kadro oluşturarak geçtiğimiz sezon BAL'da şampiyon olan takımlardan üst düzey futbolcuları toplayan Ereğli Belediyespor sezona şampiyonluk parolasıyla giriyor.

Sezona kendi tesislerinde yaptığı ilk etap kampı ile başlayan Ereğli Belediyespor daha sonra Bolu kampına giderek iyi bir kamp dönemi geçirdi. Toplamda 7 hazırlık maçı oynayan ve 6 galibiyet 1 yenilgi alan eflatun-beyazlılar iyi bir görüntü çizdi.

PAZAR GÜNÜ SEZON AÇILIŞI YAPILACAK
Ereğli Belediyespor iyi bir hazırlık döneminin ardından bugün 16.00'da Beyçayırı Stadı'nda sezon açılış töreni gerçekleştirecek. Taraftarının önüne çıkacak olan futbolcular açılış töreninin ardından Sakarya BAL Ligi ekiplerinden Adapazarıspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.

EKSİKLERİ TESBİT EDECEK

Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan özellikle ligin başlamasına kısa bir süre kala bugün oynayacağı Adapazarspor maçında takımın son durumunu görme imkanı bulacak. Aydoğan eksikleri giderme yönünde bu maça büyük önem veriyor. Sezonun ilk maçında sahasında Devrek Belediyespor ile oynayacak olan eflatun-beyazlılar kaza istemiyor.

Editör: Pusula Gazetesi