Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Ereğli Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Meslek Yüksekokulunun konferans salonunda gerçekleşen toplantıya; Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rıfat Hacıoğlu, Batı Karadeniz Bölgesi Deniz ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ali Doğru ve öğretim elemanları katıldı.

Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını ve sunumunu gerçekleştiren Doç. Dr. Rıfat Hacıoğlu, başarılı ve etkinliklerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, geçmiş yılların bölüm bazlı kontenjan ve öğrenci sayılarının istatiksel gösterimlerinin, öğretim elemanlarından oluşan komisyonların, etkinlik görsellerinin ve akademik faaliyetlerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Kurum bünyesinde aktif olarak kullanılan yerleşkenin avantaj ve dezavantajlarından bahseden Hacıoğlu, bu imkanların daha da iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalara değindi.

Sunumun ardından Hacıoğlu tarafından bilimsel çalışmalarda bulunan öğretim elemanlarına "Başarı Belgeleri" takdim edildi. Akademik personelin soru ve önerilerinin ardından Akademik Kurul toplantısı sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi