Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 5. hafta maçında sahasında Sakarya temsilcisi Serdivanspor'u konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor, 35.dakikada Engin Gülle'nin golü ile 1-0 öne geçtiği maçta 64.dakikada rakibin golüne engel olamayınca haftayı 1 puanla kapattı. Eflatun beyazlılar lider Bartınspor'un sahasında Hendekspor'a 3-2 mağlup olduğu haftada kazanarak liderliğe yükselme şansını kaçırdı. Eflatun beyazlılar gelecek hafta deplasmanda Beylerbeyi'ne konuk olacak. Ereğli Belediyespor haftayı 9 puanla 5'nci sırada tamamladı.

LİDERLİK ŞANSINI KAYBETTİ
Ereğli Belediyespor sahasında berabere kaldığı Serdivan maçıyla büyük bir avantaj yitirdi. Rakibini yenmesi halinde 11 puanla liderlik koltuğuna yükselme şansını kaybeden Ereğli Belediyespor'da büyük bir üzüntü yaşanıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSINDAN UZAK
Ereğli Belediyespor geçtiğimiz sezon Antrenör Zafer Şahin yönetiminde aldığı seri galibiyetlerle alt sıralardan kurtulup zirveye kadar çıkmış, şampiyonluğu ise son anda kaybetmişti. Eflatunlar bu sezon ise istikrarsız sonuçlarla şaşkınlık yaratıyor.

Editör: Pusula Gazetesi