Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor'da heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta başlayan ligin ilk haftasında sahası ve seyircisi önünde Hendekspor'u konuk eden Ereğli Belediyespor bu maçta beklemediği bir beraberlik aldı. Rakibi karşısında 1-0 yenik duruma düşen eflatunlar maçın 83'ncü dakikasında bulduğu beraberlik golü ile 1 puanı kurtardı. Bu beraberliğin telafisi ise önümüzdeki haftalarda yapmak isteyen Ereğli Belediyespor'un aklı Antalyaspor ile oynayacağı kupa maçında olacak.

EREĞLİ ZORU BAŞARMAK İSTİYOR
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur müsabakasında sahasında Çankırıspor'u 3-2 yenerek eleyen Ereğli Belediyespor, 2. Turda ise 3. Lig ekiplerinden Gebzespor'u 2-1 ile saf dışı etmişti. 3. Tur kuraları sonunda karşısında beklemediği bir rakip çıkan Ereğli Belediyespor, Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşti.

Eflatun-beyazlı ekipte Teknik Direktör Zafer Şahin futbolcularını her fırsatta bu zorlu maça konsantre etmeye çalıştı. Perşembe günü 13.00'da Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak maçın tüm hazırlıklarını tamamlandı, karşılaşmanın başlama saati bekleniyor.

TARAFTAR TIKLIK TIKLIM DOLDURACAK
Ereğli Belediyespor taraftarları özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarı itibarıyla tribünleri doldurup takımını destekliyordu. Yeni sezonda da yine tribünleri dolduran taraftarlar Antalyaspor maçında yine tribünleri tıklım tıklım doldurup takımlarına destek vermeleri bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi