Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11'inci Grup'taki 24'üncü hafta mücadelesinde sahasında Bartınspor'u konuk eden Ereğli Belediyespor, Ozan Aydın ve Batuhan Gülcan'ın golleri ile 3 puanın sahibi oldu.

Daha organize ve atak başladığı karşılaşmada Eray Özer ile iki net pozisyon bulan Ereğli Belediyespor, bu pozisyonlarda golü bulamazken, Bartınspor'da son paslardaki hatalar nedeniyle pozisyon bulmakta zorlanınca ilk yarı golsüz sona erdi.

Maçın 48'inci dakikasında Ozan Aydın'ın kafa golü ile 1-0 öne geçen Ereğli Belediyespor, 57'nci dakikada Yusuf Demir ile beraberliği yakalayan rakibi karşısında, 62'nci dakikada Batuhan Gülcan'ın golü ile skoru 2-1'e getirdi.

Maçta başka gol olmayınca, eflatun-beyazlılar karşılaşmayı 2-1 kazanarak, puanını 38'e çıkardı, Bartınspor ise 28 puanda kaldı.

Gelecek hafta sonunda saya öve seyircisi önünde Geredespor'u konuk edecek Ereğli Belediyespor, sezonu İstanbul deplasmanındaki Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor maçı ile tamamlayacak.

Bu arada 11'inci Grup'ta bitime 2 hafta kala Modafen'in şampiyonluğu, Eskişehir Yunusemrespor ve Akçakocaspor'un küme düşmesi kesinleşti.

Editör: Pusula Gazetesi