Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve şampiyonluğun en büyük favorisi olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor saha ve seyircisi önünde Keçiören Bağlumspor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Bartınspor deplasmanından 3-3'lük beraberlikle dönen eflatun-beyazlı ekip kaybettiği 2 puanın ardından liderliği de Kırşehir Belediyespor'a kaptırmıştı.

Pazar günü 14.00'da Beyçayırı Stadı'nda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca antrenör Zafer Şahin nezaretinde sürdüren Ereğli Belediyepor'da futbolcuların moralli olmaları teknik heyeti sevindiriyor. İdmanlarda oldukça hırslı görülen futbolcuların forma savaşı da umut veriyor.

Ligde 16 puanla orta sıralarda bulunan Keçiören Bağlumspor, Ereğli karşısında en az 1 puan umutları ile çıkarak rakibine zorluk yaşatmak isteyecek. Ancak Ereğli Belediyespor'da antrenör Zafer Şahin rakibin zayıf yönleri karşısında futbolcularını bilgilendiriyor.

32 puanlı Lider Kırşehir Belediyespor'un ardından 31 puanla ikinci sırada bulunan Ereğli Belediyespor lider Kırşehir'in sahasında oynayacağı Çubuk maçında puan kaybetmesini bekleyecek. Liderlik koltuğuna tekrar yükselmek isteyen Ereğli Belediyespor'da hazırlıklar tamam, maç saati bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi