Sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen ilk haftalarda kötü sonuçlar alan Bölgesel Amatör Lig 6.gruptaki temsilcimiz Ereğli Belediyespor ligin ilerleyen haftalarında toparlanarak Antrenör Zafer Şahin nezaretinde üst üste galibiyet serisi yakalamıştı. Son olarak deplasmanda oynadığı ve 2-0 kaybettiği Kırşehir Belediyespor maçı öncesinde 12 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik almıştı. Bu serinin ardından Kırşehir'e yenilen temsilcimiz geçtiğimiz haftayı da bay geçirmişti.

Antrenör Zafer Şahin nezaretinde Beyçayırı Stadı'nda yaptığı idmanlarla Pazar günü sahasında oynayacağı MKE Kırıkkalespor maçı hazırlıklarını sürdüren Ereğli Belediyespor'da moraller bozuk. Rakibini yenerek şampiyonlukyolundaki Kırşehir Belediyepor, Türk Metal Kırıkkale ve Bartınspor'un alacağı sonuçları bekleyecek olan Ereğli Belediyespor sezon sonuna kadar umutlarını sürdürüyor.

TARAFTAR DESTEĞİNİ KESMEYECEK
Kırşehir Belediyespor maçına seyirci yasağı nedeniyle gidemeyen ve takımını sezon başından buyana içerde ve dışarıda destekleyen Ereğli Belediyespor taraftarları ise MKE Kırıkkale maçında da yine tribünleri doldurarak takımlarını destekleyecekler.

Editör: Pusula Gazetesi