Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi verecek Ereğli Belediyespor, ilçe protokolü ile "Birlik ve Beraberlik Buluşması"nda bir araya geldi.

PROTOKOL EREĞLİSPOR FORMASI GİYDİ

"Başarı için, şampiyonluk için... Formanı Al, Takımına Destek Ol!" kampanyası kapsamında formaları ilk giyenler, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye ve Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık, ZBEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş oldu. İlçe protokolü, 67 numaralı Ereğli Belediyespor formaları giyerek kampanyaya destek oldu.

Ereğli Belediyespor Kulübü 2'nci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, kampanya, yapılan transferler ve takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

KELEŞ: "EREĞLİ TARİHİNDE OLMADIĞI KADAR BİRLİKTELİK VAR"

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, yaptığı konuşmada, "Ereğli'nin tarihinde olmadığı kadar bir birliktelik var. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu şehrin takımını hak ettiği yere elbirliği ile çıkaralım. Mücadeleye devam edeceğiz. Bizler her zaman yanınızdayız" dedi.

POSBIYIK: "HERKESİN BU KENT İÇİN SAVAŞMASI LAZIM"

Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık, konuşmasında şunları söyledi:

"Bizim, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Her konuda birlik ve berberlik içinde olmamız gerek. Siyaset, siyaset meydanlarında kalmalı. El ele vererek, bu kentte yaşayan insanların refahını yükseltmek zorundayız. Sporda, sanatta, kültürde, hizmetlerde iyi noktalara gelmemiz için çalışmalıyız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Sporu, mücadeleci bir takımla, ahlaki değerlere bağlı kalarak yapmalıyız. Herkesin bu kent takımı için çalışması lazım. Gerçekten iyi bir ekiple yola çıktık. Elimizden geleni yapıyoruz. Ekonomik sıkıntıların yüksek olduğu zamanda, yeni projelerle takımı ayakta tutmak için herkes elinden geleni yapıyor. Son derece memnunum. Başarıya doğru yürümeye başladık. Devamını getirmemiz şart. Ereğli halkının da bu kampanyaya destek vereceğinden kuşkum yok."

ÇORUMLUOĞLU: "HER FORMA BİZİM İÇİN BİR RUHTUR"

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da, konuşmasında, "Başarının temeli inanmak ve koşuşturmak" diyerek, "Kaymakamlık olarak bize ne düşerse hazırız. Bütün kuruluşların yanında olduk. Belediyenin düzgün bir iş yaptığını başarılı proje yaptığını görüyorum. Kulübümüzün tesisleri güzel. Sporculara verdiği imkanlar güzel. Belediyemiz taşın altına elini koyuyor. Herkes çaba içinde. Herkes bu formayı alarak destek olmalı. Takım ruhunu yakalamak önemli. Formayı alan her kişi bizim için bir ruhtur. Ben de elimden gelen desteği vermeye hazırım."

"Birlik ve Beraberlik Buluşması" iyi bir başlangıç oldu; katılan konukların destekleriyle kısa sürede bin forma satıldı.

Öte yandan, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un başlattığı "67 Saatte 67 Bin Maden Şehidi Forması" kampanyası ise yerinde sayıyor.

Editör: Pusula Gazetesi