Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Belediyespor Antrenör Zafer Şahin nezaretinde üst üste 8 maç kazanarak gittiği Bartınspor deplasmanında dramatik bir karşılaşma oynadı. İlk yarıyı 2-0 yenik kapatan Ereğli, 90.dakikada 3-2 öne geçmesine rağmen 90+4'ncü dakikada yediği golle altın değerinde 2 puandan oldu. Ereğli 31 puanla 2.sıraya geriledi.

Eflatun-beyazlılar 7. Dakika da Savaş Doğan'ın golü ile rakibi karşısında 1-0 geriye düştü. Golden sonra bulduğu pozisyonlardan sonuç alamayan eflatun beyazlılar, 36. dakika da Eray Şekerci'nin penaltı golü ile 2 farklı geriye düşerken. İlk yarı Bartınspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

İkinci yarıya istekli ve baskılı başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor, 54. dakikada kazanılan penaltıyı Aydın Çetin ile gole çevirerek farkı bire indirdi. Daha sonra sahneye çıkan Azeri golcü Oruç, 75 ve 90+1'de attığı gollerle takımını 3-2'lik üstünlüğe taşıdı.

EREĞLİ 90+4'DE YIKILDI

Ereğli Belediyespor, 90+4.dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde Bartınspor'un golüne engel olamayınca karşılaşma 3-3 bitti. Ereğli Belediyespor bu beraberlikle puanını 31'a çıkarttı, 2.sıraya geriledi. Grupta Keçiören Bağlum'u son saniye golüyle 2-1 yenen Kırşehir Belediyespor 32 puanla liderliğe yükseldi. Ereğli Belediyespor, haftaya Pazar günü saat 14.00'da sahasında Keçiören Bağlum'u konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi