Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor İstanbul'a giderek İstanbulspor U-21 takımı ile bir hazırlık maçı oynadı. İstanbulspor U 21 takımını 15 ve 84. dakikalarda Koray Kurt, 30. dakikada Gökay Yiğit, 36. dakikada Volkan Uluğ ve 80. dakikada Hami Baytar'ın golleri ile 5-0 mağlup etti.

Oynanan futbolun yanı sıra farklı skor teknik heyeti memnun ederken, 20 Ocak tarihinde başlayacak lig öncesinde takımın hazır olduğu görüldü.

Ereğli Belediyespor'un antrenörü Ufuk İskender iyi durumda olduklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İskender, ''Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Biz buraya şampiyonluk için geldik. Zaten hedef şampiyonluk olmasa bizim burada ne işimiz var. İlk yarıda yaptığımız sıtratejik hataları ikinci yarıda yapmayacağız. Oyuncularımız da bunların bilincinde. İlk yarıda oyuncu sıkıntısı yaşadık. Hatta final maçı gibi gördüğümüz maçlarda 2 tane genç oyuncu oynatmak zorunda kaldık. Yaptığımız transferlerle onların yerini doldurduk. Onları da ilk on bir oyuncusu gibi görmemek lazım. Onlarda oyuna girdikleri takdirde takıma gereken desteği verecekler. İnşallah sezon sonunda Ereğli halkına ve camiamıza şampiyonluğu yaşatacağız''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi