Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve şampiyonluk umudunu sürdüren Ereğli Belediyespor ligde geri kalan 4 maçını kazanıp, diğer şampiyon adaylarının kaybetmesini bekleyecek. Pazar günü deplasmanda 1074 Çankırıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren eflatun-beyazlı ekip bu maça 3 puan gözüyle bakıyor. 17 puanla 9.sırada bulunan rakibi karşısında puan kaybına tahammülü bulunmayan Ereğli Belediyespor'da Antrenör Zafer Şahin rakibi ciddiye alıp, maçtan galip ayrılacaklarını, bu konuda futbolcularını da sık sık uyardığı gözlendi.

Haftaya 48 puan ve maç fazlası ile lider giren komşu takım Bartınspor deplasmanda Türk Metal Kırıkkalespor ile oynayacak. Her iki takımında şampiyonluk umudunun olması bu maçın önemini daha da artırıyor. Bartınspor'un buradaki puan kaybı Ereğli Belediyespor'un iştahını kabartacak.
Öte yandan bir diğer şampiyon adayı Kırşehir Belediyespor'un ise geri kalan 4 maçta en zor maçı olan Sincan Belediyespor karşılaşması da Ankara'da oynanacak. Kırşehir açısından da bu maç çok zor geçecek.

Ereğli Belediyespor Çankırı karşısında alacağı galibiyetin ardından Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor'un kaybetmesini bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi