Spor Toto Bölgesel Amatör Lige şampiyonluk parolasıyla giren Ereğli Belediyespor ilk maçında büyük yara aldı. Yaptığı transferlerle güçlü bir kadro oluşturan eflatun-beyazlı ekip sezonun ilk maçında sahasında Hendekspor'u konuk etti. Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda 15.00'da oynanan karşılaşmanın 37'nci dakikasında Hakan Soylu'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Ereğli Belediyespor, ikinci yarıda beraberlik golü için yüklendi.

Hendekspor karşısında gol yollarında etkisiz kalan Ereğli Belediyespor maçın 83'ncü dakikasında Koray Kurt ile beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra galibiyet golü için yüklenen eflatun-beyazlı ekip sonuca ulaşamayınca maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Bu beraberlikle şampiyonluk yolunda henüz ligin ilk haftasında yara alan Ereğli Belediyespor ileriki haftalara daha temkinli çıkacak.
Ereğli Belediyespor Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'u konuk edecek.

BAL 10.GRUP SONUÇLAR

Ereğli Belediye-Hendekspor: 1-1

Karasuspor-Devrek Belediye: 2-2

Çilimli Belediyespor-Kaynaşlı: 0-0

Bartınspor-Alemdağspor: 1-0

Beşyüzevler-Yeşil Bursa: 3-0 (H)

Bursa Zaferspor-Küçükyalı: 0-0

Beylerbeyispor-Serdivan: 0-1

Editör: Pusula Gazetesi