Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa yeni sezona ulaşabilmek için tekrar antrenör Zafer Şahin ile anlaşarak Şahin'in raporu doğrultusunda iskelet kadroyu korudu. Eflatun-beyazlı ekip yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendirerek şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğunu da Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da gösterdi.

Eflatunlar Ziraat Türkiye kupası 1. Tur müsabakasında Çankırıspor'u 3-2, 2. Turda ise 3. Lig ekiplerinden Gebzespor'u 2-1 yenerek 3. Turda Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşti. Ereğli Belediyespor bu maçı Perşembe günü 13.00'da Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynayacak.

EREĞLİ BELEDİYESPOR TEMKİNLİ

Ereğli Belediyespor Pazar günü 15.00'da sezonun ilk maçında Hendekspor'u konuk edecek. Eflatun-beyazlı ekip bu maça temkinli çıkıp taraftarının da desteği ile sezona galibiyetle başlamak istiyor. Geçtiğimiz sezonun ilk 5 haftasında yalnızca 1 galibiyet alabilen Ereğli Belediyespor aynı hataya düşmek istemiyor.

Editör: Pusula Gazetesi