2019-202 futbol sezonuna iddialı girmeye hazırlanan Ereğli Belediyespor Teknik Direktör Semih Tokatlı yönetiminde iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. İç ve Dış transferde daha önce kadrosuna Serdar Biler, Berkay Ünlü, Hakan Toker, Göktuğ Uzunoğlu, Emrah Berkant Kahvecioğlu, Vijdan Aladağ gibi isimleri dahil ederek kadrosunu güçlendiren Ereğli Belediyespor eski futbolcusu Gökhan Kuloğlu'nu Modafen'den geri alırken, iç transferde genç futbolcu Volkan Uluğ'da mutlu sona ulaştı.

Ereğli Belediyespor son olarak iç transfer çalışmaları kapsamında 19 yaşındaki genç oyuncu Volkan Uluğ ve dış transferde ise 27 yaşındaki oyuncu Gökhan Kuloğlu anlaştı. Ereğli Belediyespor altyapısında yetişen 27 yaşındaki Kuloğlu, Türk Telekomspor, Pendikspor, Modafensspor formkalarını giydi.

SIRA KALE VE GOLCÜYE GELDİ

Bu transferlerin ardından Ereğli Belediyespor transfer komitesi şimdi iyi bir kaleci ve iyi bir golcü arıyor. Eflatunlar santrafor ve kaleci transferinin ardından transferi kaptamayı planlıyor. Ereğli Belediyespor teknik heyetinin bir kaç isimle temas halinde olduğu ve sezon açılış tarihine kadar imzaların atılacağı belirtiliyor.

GÖZLER 1 AĞUSTOS'A ÇEVRİLDİ

2019-2020 sezonu öncesinde Ereğli Belediyespor'un yeni sezon açılış tarihi de belli oldu. Eflatun Beyazlı takımn 1 Ağustos Perşembe günü Şehit Vefa Karakurdu sahasında yeni sezonu açacak. Ereğli Belediyespor kendi tesislerinde yapacağı yeni sezon hazırlık kampıyla yeni sezonu bekleyecek. Yeni sezonda hedef iyi mücadele eden, güçlü, şampiyonluk mücadelesi veren bir takım oluşturmak.

Editör: Pusula Gazetesi