Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Belediyespor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ve 2-0 kaybettiği Kırşehir Belediyespor maçını unuttu. Ligin 20.haftasını bay olarak geçirecek olan Ereğli Belediyespor hazırlıklarını kendi tesislerinde Antrenör Zafer Şahin nezaretinde sürdürüyor.

Eflatun-beyazlı temsilcimiz maç yapmadan geçireceği 20.haftada rakiplerini yakından takip edecek. Devrek Belediyespor ile oynayacak olan şampiyon adaylarından Türk Metal Kırıkkalespor'un yanı sıra özellikle Bartınspor'un deplasmanda oynayacağı 100.Yıl Soğukuspor maçı ve Kırşehir Belediyespor'un deplasmanda oynayacağı MKE Kırıkkalespor maçlarında rakiplerinin puan kaybını bekleyen Ereğli Belediyespor umudunu son haftaya kadar taşımak istiyor.

MORALLER BOZUK, UMUTLAR SÜRÜYOR
Kırşehir Belediyespor yenilgisi ile elindeki avantajı rakiplere kaptıran Ereğli Belediyespor'da moraller bozuk, ancak umutlar devam ediyor. Hafta sonu rakiplerin kaybetmesi halinde yarışın içinde olacak olan Ereğli Belediyespor'da nefesler tutuldu, hafta sonu oynanacak maçlar bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi