Bal temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor'da yönetim 15 Temmuz Pazartesi toplanarak transfer çalışmalarına devam edecek. Bölgesel Amatör Lig takımı 1960 Silopi Belediyespor takımı forması giyen 28 yaşındaki stoper oyuncusu Barış Aysu'yu gündemine alan yönetim bu transferi bitirmek istiyor. 28 yaşındaki stoper oyuncusu Barış Aysu, Kardemir Karabükspor altyapısında yetişerek, İstanbulspor A.Ş, Orhangazi Belediyespor, 1930 Bafraspor, Cizrespor, Yenice Cebecispor, Halide Edivarspor, Kepez Belediyespor ve 1960 Silopi Belediyespor formalarını giydi.

Silopi 1960 Belediyespo forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Bölgesel Amatör Ligde 53 , Süper Lig 5 , TFF 3.Lig 55, Türkiye Kupasında 13 maça çıktı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Ereğli Belediyespor yönetimi daha önce transfer masasına oturduğu Tonya Doğanspor forması giyen 28 yaşındaki sol açık oyuncusu Kaan Yıldırım ve Modefen forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Kuloğlu ile tekrar masaya oturacak. Yönetimin Barış, Kaan ve Gökhan'ın da transferini bitirmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi