BAL Ligi 6.Grup'ta mücadele eden ve üst üste kazandığı Kırşehir Belediyespor, MKE Kırıkkale, 1074 Çankırı ve Sincan maçları ile büyük çıkış yakalayan Kdz.Ereğli Belediyespor, 12.haftada da Yeniçağaspor'u da 5-0 mağlup ederek üst üste 5.maçını kazandı.

Geçen hafta Başkent deplasmanında Sincan Belediyespor'u 4-0 mağlup eden Kdz.Ereğli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Yeniçağaspor'u da 5-0 mağlup etti.

Azeri golcü Oruj Balashlı'nın golü ile 25.dakikada 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar, 36.dakikada yine Oruj'un kendisi ve takımının 2.golünü atmasıyla skoru 2-0 taşıdı. 38.dakikada Turgut Delen'in skoru 3-0 getiren golü ile iyice rahatlayan eflatun beyazlılar, 43.dakikada da Volkan Uluğ ile 4.golü buldu.

44.dakikada eflatun beyazlıların sol beki Sercan Çekmen'e sportmenlik dışı faul yapan Taner Keskin kırmızı kartla oyun dışında kalırken, eflatun beyazlılar devreye 4-0 üstün girdi.

İkinci yarıda da kontrolü tamamen elinde bulunduran eflatun beyazlılar, 78.dakikada Burak Toker'in aynı zamanda maçında skorunu belirleyen golü ile karşılaşmayı 5-0 kazandı.

Kdz.Ereğli Belediyespor lider Anadolu Kırıkkale'nin Çubuk deplasmanında mağlup olması, Bartınspor'un da Bağlum deplasmanında 2 puan bırakması ile zirve yarışında önemli bir adım attı. Karşılaşmalar sonucunda lider Anadolu Kırıkkale 26 puanda kalırken,Kırşehir 24 , Bartın 22 ve Kdz.Ereğli Belediyespor da 21 puanla ilk 4 sırayı paylaştı.

Kdz.Ereğli Belediyespor hafta sonunda deplasmanda 100.yıl Soğukspor'a konuk olacak.

KIZLAR SAMSUNDA KAZANDI : 0-1

Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden ve geçen hafta Amedspor'u 2-0 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Samsun deplasmanında konuk olduğu Samsun İlk Adım Belediyesi'ni 24.dakikada Teona Bakradze'nin golü ile 1-0 mağlup ederek, üst üste 2. galibiyetini aldı.

Editör: Pusula Gazetesi