Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen aldığı istikrarsız sonuçlarla şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Ereğli Belediyespor'da moraller bozuk. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kılpayı Kırşehir Belediyespor'a kaptıran eflatun-beyazlıların umudu yeni sezonda şampiyon olarak özlem duyduğu 3. Lige çıkmaktı. Ancak özellikle ilk yarıdaki kötü sonuçlar umutları azalttı.

Devre arasında kadrosundan 7 futbolcu ile yollarını ayırdıktan sonra 8 futbolcu transfer eden Ereğli Belediyespor kadrosunu güçlendirdi. Şampiyonluk umutlarını sonuna kadar kullanmak isteyen Ereğli Belediyespor ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Lider Hendekspor ile oynadı. Rakibi karşısında ilk yarıyı golsüz tamamlayan Eflatun-beyazlı ekip 63'ncü dakikada kalesinde gördüğü golle yenik duruma düşmesine rağmen maçı son dakikalarında beraberliği yakaladığı ve deplasmandan 1-1'lik sonuçla döndü.

10 PUAN FARK KAPANACAK MI?
Ereğli Belediyespor'un şampiyonluk umutları oldukça düşük olmasına rağmen aradaki 10 puanlık farkı kapatmak isteyen Ereğli Belediyespor bir mucize peşinde. Şansını son haftaya kadar kovalayacaklarını belirten antrenörü Ufuk İskender ise futbolcularını motive ederek taraftarın da desteği ile yoluna devam ediyor.

22 puanla 6'ncı sırada bulunan Ereğli Belediyespor hafta sonu sahasında Kaynaşlı Belediyespor ile oynayacak

Editör: Pusula Gazetesi