2017-2018 futbol sezonuna kurduğu güçlü kadroyla şampiyonluk parolasıyla giren Ereğli Belediyespor lige kötü başlangıç yaparak iki teknik adamın görevine son vermişti. Günal Taşdemir ve Zafer Şahin ile birlikte müthiş bir seri yakalayan ve 12 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik alan Ereğli Belediyespor'a bu seri liderliği getirdi.

SÜPRİZ GELİŞME! ANKARA'DA 5 GÜNLÜK KAMP VAR

Son olarak saha ve seyircisi önünde Kastamonu Özel İdarespor'u 4-1'lik skorla yenme başarısı gösteren Ereğli Belediyespor, hafta sonu deplasmanda ligin en kritik ve zorlu maçına çıkacak. Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı maç öncesinde Teknik Patron Zafer Şahin sürpriz bir karar alarak yönetime takımı Ankara'da kampa almak istediğini iletti. Yönetim ise Zafer Şahin'in bu isteğini olumlu bularak kampa onay verdi.

Sabah saatlerinde Ankara'ya hareket eden Ereğli Belediyespor kafilesi Ankara Anadolu Otel'de kampa girerek Başkent'te 5 günlük kamp yapacak. Kırşehir maçı eflatun-beyazlı ekip ve Kırşehir açısından büyük önem taşıyor. Bu maçı kaybeden takım büyük ihtimalle şampiyonluk umutlarını da Kıhrehir Stadı'nın çimlerine gömmüş olacak. Ligde daha bir çok maç olmasına rağmen Ereğli Belediyespor bu maçı kazanması halinde önünde başka zorlu bir engel kalmamış olacak.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Ereğli Belediyespor kulübü konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Kastamonu Özel İdarespor maçının ardından dünü dinlenerek geçiren takımımız, bu sabah 09: 00'da tesislerde toplandı ve sabah kahvaltısının ardından Kırşehir maçı öncesi 5 günlük kamp için Ankara ya gitti. İznini İlçe dışında geçiren oyuncularda Ankara da kampın yapılacağı Büyük Anadolu Otel'de takıma katılacak . Kırşehir maçı hazırlıkları saat 15.00 de Ankara da yapılacak idmanla başlayacak. Kafile Cumartesi günü Ankara'dan maçın oynanacağı Kırşehir'e geçecek"

Editör: Pusula Gazetesi