Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor geçtiğimiz haftalarda olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Çubukspor maçını 3-1 kazandı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Ereğli Belediyespor 20'nci dakikada Gökhan Kuloğlu ve 23'ncü dakikada Ercan Kuruçay'ın penaltı atışı sonraki kaleciden gelen topu tamamlaması ise 2-0 önde tamamladı.
Etkili futbolunu ikinci yarının başında da sürdüren Kdz Ereğli Belediyespor ikinci yarının başında 47.'nci dakikada Volkan Uluğ'un attığı golle skoru 3-0 yaptı. Bu golle rahatlayan Ereğli Belediyespor kalesinde gol gördü. Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Çubukspor attığı golle durumu 3-1'e getirdi. Maç bu skorla tamamlandı. Ereğli Belediyespor'un istekli futbolu alkış alırken gözler hafta sonu Ereğli'de oynanacak Eskişehir Yunus Emre maçına çevrildi
Maç 3-1 Ereğli Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlandı, Eflatun-beyazlı ekip bu galibiyetle 21 puana yükseldi, Devrek Belediyespor ile arasındak puan farkını 7'ye düşürdü.