Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda Ankara TKİspor ile karşı karşıya gelecek. Sezon başından beri aldığı istikrarsız sonuçlarla ligde şampiyonluktan uzaklaşan ve kümede kalma mücadelesi veren takım haline gelen Ereğli Belediyespor yeni bir galibiyet serisi istiyor.

Geçtiğimiz hafta sahasında ligin son sırasındaki Yaylacık Gençlik ile karşılaşan ve bu maçtan 3-0 galip ayrılan Ereğli Belediyespor kötü gidişatına nokta koymuştu.

Hafta başından itibaren Ereğli Şehit Vefa Kakarurdu Stadı'nda yaptığı idmanlarla çalışmalarına devam eden Ereğli Belediyespor'da futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

Antrenör Ercan Yaman futbolcularla yaptığı toplantılarda Ereğli Belediyespor taraftarının beklentisinin büyük olduğu, ancak yaşadıkları kötü süreçten kurtulmanın da yine kendi ellerinde olduğunu belirterek Yaylacık Gençlik galibiyetinin ardından Başkent'te de başarılı sonuç alarak galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarını anlattı.

MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ OYNANACAK
Ankara TKİ ile Ereğli Belediyespor arasında oynanacak kritik karşılaşma Cumartesi günü oynanacak. Eflatun-beyazlı ekip alacağı galibiyetle üst sıraları hedefliyor. Ereğli Belediyespor 12 puanla 10'ncu sırada bulunurken, rakip Ankara TKİ ise 22 puanla 2'nci sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi