Bölgesel Amatör Lig 6.grupta 30 puanla liderlik koltuğunda bulunan Ereğli Belediyespor Pazar günü deplasmanda bir diğer şampiyon adaylarından komşu takım 29 puanla ikinci sırada bulunan Bartınspor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunda bulunan ve Kırşehir deplasmanında 90+4'ncü dakikada attığı golle 1-1'lik beraberliği yakalayan Bartınspor sahasında oynayacağı maça 3 puan gözüyle bakıyor. Temsilcimiz Ereğli Belediyepor ise güçlü kadrosuna ve üst üste aldığı 8 galibiyetin vermiş olduğu motivasyona güveniyor.

Pazar günü Bartın'da oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Ereğli Belediyespor idmanlarına Antrenör Zafer Şahin nezaretinde Beyçayırı Stadı'nda yaptığı idmanlarla devam ediyor. Sezon başından bu yana ilk kez liderlik koltuğunu eline geçiren Ereğli Belediyespor, rakibi Bartınspor'u yenerek zirve yolunda önemli bir engeli aşmanın planlarını yapıyor.

ENGİN BAYTAR'IN OYNAMASI BEKLENİYOR

Sahaya mutlak 3 puan için çıkacak olan Ereğli Belediyespor'da hafif sakatlığı nedeniyle Devrek ve Türk Metal Kırıkkale maçlarında oynamayan Engin Baytar'ın Bartınspor deplasmanında forma giymesi bekleniyor.

TARAFTAR BARTIN'A AKACAK
Eflatun-beyazlı ekibin en büyük gücü olan taraftarı her deplasmanda olduğu gibi Bartın deplasmanında da tribündeki yerini alarak takımını 90 dakika destekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi