Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Bektaş, mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Devletimizin idari yapısında önemli bir yeri olan Türk Polis Teşkilatı Milletimizin huzuru, can ve mal güvenliği için fedakarca görev yapmaktadır.

Türk Polis Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan personeli; ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, temel hak ve özgürlüklerin korunup kollanması, emniyet ve asayişin sağlanması, huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzenini sağlayan yasaların titizlikle uygulanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması suçluların yakalanıp adalete teslim edilmesi gibi görevlerini, hukukun temel esaslarına bağlı bir şekilde fedakarlık, özveri ve hoşgörü anlayışıyla başarı ile yürütmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle gücünü yasalar ve halkımızdan alan Türk Polis Teşkilatımızın 174.Kuruluş Yıldönümünü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu anlamlı görevlerini yürütürken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına sabır ve başsağlığı, vazife malulü kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum."

Editör: Pusula Gazetesi