Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Faaliyetleri her yıl öğrencilere büyük heyecan yaşatıyor. Bir çok spor dalında gerçekleştirilen okul sporları gerek okul spor dallarındaki takımlarda yer alan sporcular, gerekse takımlarını destekleyen öğrenciler açısından çok değerli bir sosyal etkinlik haline geliyor.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programlarını görüşmek ve bilgi yönetim sisteminin uygulanmalarının anlatıldığı toplantı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, Okul müdürleri, beden eğiti öğretmenleri katıldı.

Toplantıda Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konuşma yaptı. Yapılan toplantıda yeni sezonda yapılacak faaliyetler ve detayları hakkında bilgi alışveşinde bulunuldu.

Konu hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: "Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş'ın başkanlığında, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, geçmiş sezonun değerlendirilmesi, 2019 - 2020 sezonunun planlanması, Okul Sporları Bilgi Yönetim Sisteminin uygulamalı anlatımı üzerinde duruldu"

Editör: Pusula Gazetesi