Zonguldakspor'a Samsunspor'dan 4 yıl önce 50 futbol topu karşılığında transfer edilen Ercan Coşkun bu süre içinde kendisini geliştirerek Zonguldakspor'un değişmez sol beki olmuştu. Kişilik ve karakterinin yanı sıra mücadeleci futbolu ile Zonguldaksporlu taraftarların çok sevdiği Ercan Coşkun 2018-2019 futbol sezonunda istediği forma şansını bulamayınca devre arasında Zonguldakspor ile yollarını ayırdı. Sözleşmesinin bitibine 6 ay kalmasına rağmen Zonguldakpor'a 90 bin lira para kazandırarak 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor'a transfer olan Ercan Coşkun, yeni takımının değişmez futbolcusu oldu.

DEĞİŞİK DUYGULAR YAŞAYACAK
Yıllarca Zonguldakspor formasını başarıyla giyen Ercan Coşkun Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda bu kez Zonguldakspor'un rakibi olarak çıkacak. Menemen Belediyespor forması ile eski takımına karşı mücadele edecek olan Ercan Coşkun çok sevildiği taraftarının karşına bu kez rakip takım futbolcusu olarak çıkacak.

TARAFTAR ERCAN'I ALKIŞLAMASI BEKLENİYOR

Zonguldakspor'un eski futbolcusu Ercan Coşkun'a Zonguldaksporlu taraftarların Pazar günü maç öncesinde tribünlere çağırarak alkışlaması bekleniyor. Ercan için Pazar günü oynanacak maç duygusal anlara sahne olacak. Ancak Ercan da formasını giydiği Menemen Belediyespor'un kazanması için mücadele verecek.

Editör: Pusula Gazetesi