Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, kent genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda bugünde ZGC Genel Merkezi ziyaret edildi. Erbay ve yönetimini, ZGC Genel Başkanı Derya Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gazeteciler karşıladı. Ziyarette, kent gündemi ile ilgili konular konuşulurken, karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Erbay ve yönetimine teşekkür ederek; "Bugün MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimi bizleri ziyaret etti. Teşekkür ediyorum. Nezaket ziyareti haricinde vereceği açıklamalar için teşekkür ediyorum." dedi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay da Zonguldak'ın her sorununda çözüm arayışı içinde olacaklarını belirterek; "MHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak bugün ZGC'yi ziyaret ettik. 5 Eylül'de Genel Kurulumuzu yaptık ve göreve başladık. Zonguldak'ın her sorununda biz varız. Çözüm önerilerimizi de gelecek günlerde göreceksiniz inşallah. Pandemi sürecinde zor günler yaşıyoruz. Sınır ötesi operasyonlarda ülkemizi çökertmek istiyorlar. Bu durumda ülkemiz elbette ekonomik sıkıntı çekiyor. Ben bu sıkıntıları aşacağımızı düşünüyorum. Ülkemizin huzurunu bozacak her türlü girişimin karşısında olacağız." ifadelerine yer verdi.
ERBAY'DAN ÜZÜLMEZ KÜLTÜR VADİSİ PROJESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, kentte yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili de konuştu. İlk olarak Üzülmez Kültür Vadisi projesi ile ilgili açıklamada bulunan Erbay, projenin kente büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü söyledi. Erbay; "Üzülmez Kültür Vadisi Projesinin Zonguldak'a önemli katkılar sağlayacağını düşünüyor ve destekliyoruz." ifadesini kullandı.
"MAKZON ŞEHRE OLUMLU YANSIYACAK"
MAKZON projesi ile ilgili de görüşünü dile getiren Erbay; "MAKZON biraz zaman alacaktır ama güzel bir proje olacak diye düşünüyorum. Bu projenin desteklenmesini istiyoruz. Şehre olumlu yansıyacaktır. Bu bölgeye yapılacak bir projenin şehre önemli katkıları olacaktır." diyerek konuşmasını sonlandırdı.