Koltuk altı, bikini bölgesi, kol, bacak gibi pek çok farklı bölgede istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler için episoft serum kullanımı etkili sonuç elde edilmesine yardımcı olabilir. Belirlenen bölgede düzenli şekilde uygulama yapılması gerekir. Bu sayede ürünün içeriğinde bulunan malzemeler etkili olarak tüylerin azalmasına yardımcı olabilir.

Episoft Serum Nasıl Kullanılır?

Pratik kullanımı istenilen bölgede sorunsuz şekilde uygulama yapılmasını sağlayabilir. Farklı bölgelerde oluşan istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler için kullanılması özellikle istenmeyen tüy probleminden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Belirlenen bölge için yeterli miktarda serum tedarik edilmesi gerekir.

Uygulama öncesinde mutlaka bölgenin temizlenmesi gerekir. Ağda ya da epilasyon yöntemi ile bölgedeki tüylerin alınması gerekir. Daha sonrasında masaj yöntemiyle serum bölgeye uygulanabilir. Belli miktarda serumun avuç içerisine alınmasıyla bölgeye uygulanması sağlanabilir. Bölgeye 3 defa uygulama yapılması gerekir. Bir seans olarak düşünülmesi durumunda her bölge için üç defa uygulama yapılabilmesi için yeterli miktarda seruma ihtiyaç duyulur.

Episoft Serum İçeriği

Özel olarak hazırlanmış olan içeriği sayesinde serum herhangi bir yan etki oluşturmadan kullanılabilir. İçeriğinde çok sayıda farklı malzeme bulunmaktadır. Bunlar; ökse otu, papaya, jojoba yağı, adaçayı, şerbetçi otu, tatlı badem yağı ve batı mazısıdır. Ürünün içeriğinde organik malzemelerin kullanılması özellikle kullanıcılar için sorunsuz şekilde kullanım olanağı elde edilmesini sağlayabilir. Episoft serum satın almak isteyenler 39 liradan bu ürünü alabilirler.

Episoft Serum Özellikleri

  • Uygulama sırasında kokusu rahatsız etmeyeceği için kolayca uygulama yapılabilir.
  • Pratik şişesi sayesinde istenilen bölgeye kolay uygulanabilir ve pratik kullanım olanağı sağlar.
  • 5 dakika içerisinde etkisi görülmeye başlanabilir.
  • Önerilen şekilde uygulama yapılması durumunda belirlenen seans sonunda tüylerin azalmasına yardımcı olabilir.

Episoft Serum Kaç Adet Kullanılır?

Farklı bölgelerde kullanımı söz konusu olacağı için özellikle uygulama yapacak olanların yeterli miktarda serum satın alabilmesi için belirlemiş oldukları bölgeye göre tercih yapması gerekir.

  • Yüz ve koltuk altında uygulama yapmak isteyenler için 1 kutu yeterli olmaktadır. Her uygulama sırasında kutunun yalnızca üçte birinin kullanılması yeterli olmaktadır.
  • Bacak veya bikini bölgesinde uygulama yapacak olanlar için 3 kutu yeterli olmaktadır. Uygulama sırasında her seans için 1 kutu kullanımı sağlanmaktadır.
  • Tüm vücutta uygulama yapmak isteyen kullanıcılar için toplamda 6 şişe yeterli olur. Her seans sırasında 2 kutunun kullanımı gerekmektedir.

Episoft Serum Nereden Alınır?

Ürünü kullanmak isteyenler için episoft serum internet üzerinden satışa sunulmaktadır. Sorunsuz kullanım olanağı elde etmek isteyenler için orijinal ürünü tercih edilmesi gerekir. Yeterli miktarda ürün satın almak isteyenler için düzenlenen kampanyalar daha uygun fiyat seçenekleri üzerinden ürüne sahip olunması sağlanmaktadır. Verilen siparişler sayesinde ürün faturalı şekilde kısa süre içerisinde belirlenen adrese teslim edilmektedir.

Editör: Pusula Gazetesi